Címke: normál

Bordázott, víztiszta, normál PVC szalag

Normál, bordázott, víztiszta PVC szalag

A normál, bordázott PVC szalag szintén hőfüggöny, szalagfüggöny alapanyag. Elsősorban olyan helyekre készítünk szalagfüggönyt belőle, ahol a targoncaforgalom nagy, vagy egyéb, viszonylag nagy felületű termékek, áruk haladnak át a bejáraton és a zavartalan, gyors áthaladást esetleg zavarná a PVC szalagok súrlódása, vagy tapadása. A bordázott felület ezt akadályozza meg. Jóval kisebb az áthaladáskor keletkező súrlódás,..

Megnézem

PVC szalag, sima, normál, színes

szines PVC szalagok

A Dartech Kft. által készített szalagfüggönyök nem csak víztiszta, átlátszóak, vagy matt felületűek lehetnek,  de színesek is. Ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az anyag átlátszó és átlátszatlan is lehet, tehát a rendelés leadásakor pontosítani kell, hogy milyen színes PVC alapanyagra van igény. A színes PVC szalagok felhasználása során elsősorban figyelemfelhívó jellegüket vesszük figyelembe…

Megnézem

Matt felületű, normál, áttetsző PVC szalag

Normál, áttetsző, matt felületű PVC szalag

A matt felületű PVC szalag elsősorban térelválasztók, szalagfüggönyök alapanyaga. Ennek a speciális PVC szalagnak a felhasználása teszi lehetővé, hogy az elkerített részek védettek legyenek a kíváncsi tekintetek elől, ne látszódjanak a részletek (gépek, alapanyagok, termékek), de mégis jelezze: van ott valami. Szalagfüggönyök esetén az áttetsző felület látni engedi a mozgást, az esetleg szemben közlekedőt, de..

Megnézem

PVC szalag, sima, normál, víztiszta

Sima, normál, víztiszta PVC szalag

A legismertebb és legkeresettebb PVC szalag típus. Lágy, átlátszó, sima felületű. Az ipar és az otthonok számos területén felhasználható. A Dartech Kft. elsősorban hőszigetelő szalagfüggönyök alapanyagaként használja, de kutyaajtók, kutyabejárók is készülnek belőle. Többféle szélességben és többféle vastagságban keresik partnereink, vásárlóink. Nagyon jó ár-érték arányú termékeink között is ez a legnépszerűbb. A PVC szalag tekercsek..

Megnézem